Ανακοινώσεις

Σεμινάριο Μετρήσεις Ανευρυσμάτων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Στο πλαίσιο των εργασιών του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής 2020 θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο για τις μετρήσεις των ανευρυσμάτων την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 (09:15 – 10:15). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αμιγώς διαδικτυακά. Περισσότερα εντός του επιστημονικού προγράμματος. Την επόπτευση του εγχειρήματος έχουν αναλάβει οι Καθηγητές κ.κ. Ματσάγκας Μιλτιάδης και Κακίσης Ιωάννης. Οι συμμετέχοντες πρόκειται να λάβουν μια ειδική έκδοση που θα περιλαμβάνει τους προτεινόμενους τρόπους μέτρησης των ανευρυσμάτων (πληροφορίες στις οποίες θα μπορούν να προστρέχουν για μία γρήγορη υπενθύμιση). Την έκδοση έχουν επιμεληθεί οι εκπαιδευτές του σεμιναρίου.

 

Σεμινάριο Μετρήσεις Ανευρυσμάτων
Standard EVAR Σφυρόερας Γεώργιος
Ch-EVAR Κούβελος Γεώργιος
FEVAR Κατσαργύρης Αθανάσιος
TEVAR Μπίσδας Θεοδόσιος
Peripheral arteries Παλιαλέξης Κωνσταντίνος
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. 

Σεμινάριο Ακτινοπροστασίας

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στο επερχόμενο 19ο συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής θα λάβει χώρα για μία ακόμη φορά και το 4ο Σεμινάριο Ακτινοπροστασίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αμιγώς διαδικτυακά, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 08:30 – 14:30.  Την ευθύνη διενέργειάς του έχει ο Καθηγητής κ. Θωμάς Κώτσης. Η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής υποστηρίζει θερμά την εκδήλωση και καλεί όλους τους συναδέλφους, ειδικευμένους και ειδικευόμενους να παρακολουθήσων το σεμινάριο. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δείτε εδώ την επιστολή – πρόσκληση από τον κ. Κώτση.

Σημειώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής εδώ

Υποβολή συμμετοχών MOVIE TIME

Η Οργανωτική επιτροπή του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην ενότητα MOVIE TIME η οποία θα λάβει χώρα την τελευταία συνεδριακή ημέρα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Στην ενότητα αυτή θα παρουσιαστουν ενδιαφέροντα βίντεο διάρκειας πέντε (5) λεπτώνRead more

Βραβευμένες περιλήψεις εργασιών HSVS2020

Την τελευταία συνεδριακή ημέρα 21 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης για τις καλύτερες ελεύθερες και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις. Οι εργασίες που θα βραβευτούν θα μπορούν να δημοσιευτούν ως πλήρεις εργασίες στο περιοδικό HJVES.

Περιλήψεις εργασιών HSVS2020

Οι περιλήψεις των εργασιών που θα παρουσιαστούν στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής ως ελεύθερες ανακοινώσεις ή/και e-poster, πρόκειται να συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση του περιοδικού HJVES. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών: 20 Ιανουαρίου 2020

Copyright 2019. All rights reserved