Πληροφορίες

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Α.Ε.Χ. 2019 – 2021

Πρόεδρος Κωνσταντίνος Δερβίσης
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Γερουλάκος
Γεν. Γραµµατέας: Ανδρέας Λάζαρης
Ειδ. Γραµµατέας: Δημήτριος Σταράμος
Ταµίας: Θεοφάνης Παπάς
Μέλη:

Γεώργιος Γερόπαπας

Αναστάσιος Παπαπέτρου

Αναπλ. Μέλος: Τριαντάφυλλος Γιαννακόπουλος

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Α.Ε. 2019 – 2021

Πρόεδρος Βασίλειος Παπαβασιλείου
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Λιάσης
Γεν. Γραµµατέας: Χρήστος Μπακογιάννης
Ειδ. Γραµµατέας: Βασίλειος Τσιλιγγίρης
Ταµίας: Νικόλαος Πατέλης
Εισερχ. Πρόεδρος: Γεώργιος Κοπάδης
Απερχ. Πρόεδρος: Σωτήριος Γεωργόπουλος

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Α.Ε. 2019 – 2021

Πρόεδρος Νεόφυτος
Ζαμπάς
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Μπέκος
Γεν. Γραµµατέας: Αχιλλέας Τουρσίδης
Ειδ. Γραµµατέας: Άνθος Κουρέας
Ταµίας: Χρίστος Κούννος
Μέλη

Γιώργος Χριστοφόρου

Κωνσταντίνος Κουγιάλης

Αναπλ. Μέλος: Λάκης Χατζημιχαήλ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το επιστημονικό πρόγραμμα ενδέχεται να υποστεί αλλαγές έως και την ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου Ενημερώσεις θα πραγματοποιούνται στον ιστότοπο του Συνεδρίου αλλά και στη σελίδα στο Facebook.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

ΕΟΦ

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας έχει λάβει έγκριση από τον ΕΟΦ

ΣΦΕΕ

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας είναι σε εναρμόνιση με τις διατάξεις του κώδικα. Δείτε την έγκριση εδώ

MedTech Europe

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας αξιολογήθηκε από το φορέα MedTech Europe ως COMPLIANT. Δείτε την ανάρτηση εδώ

ON LINE ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Όλοι οι σύνεδροι ανεξαρτήτου τρόπου παρακολούθησης (δια ζώσης / διαδικτυακά) θα πρέπει να προβούν απαραίτητα σε ηλεκτρονική προεγγραφή. Δεν επιτρέπεται on-site εγγραφή στη γραμματεία. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, οι σύνεδροι θα λαμβάνουν email με όλο το σχετικό πληροφοριακό υλικό του συνεδρίου αλλά και της συμμετοχής τους (e-badge). Το δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο έχει ορισθεί σύμφωνα με τους παρακάτω τύπους εγγραφής:

Κατηγορία Συνέδρου Φυσική παρακολούθηση Διαδικτυακή παρακολούθηση
Ειδικευμένοι ιατροί 150€ (+ΦΠΑ) 50€ (+ΦΠΑ)
Ειδικευόμενοι ιατροί 40€ (+ΦΠΑ) Δωρεάν
Νοσηλευτές Δωρεάν
Προπτυχιακοί φοιτητές ιατρικής *

*Οι φοιτητές κατά την προεγγραφή τους θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά το απαραίτητο αποδεικτικό που να αποδεικνύει την ιδιότητά τους.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΚΕΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Πλήρες Πακέτο

(Αφορά Ειδικευμένους και Ειδικευόμενους ιατρούς.)

 

 • Παραλαβή ψηφιακής κονκάρδας με καταγραφή χρόνου παρακολούθησης.
 • Πρόσβαση στο ψηφιακό συνεδριακό υλικό της e-συνεδριακής τσάντας.
 • Παρακολούθηση των επιστημονικών εργασιών του συνεδρίου όλες τιςσυνεδριακές ημέρες. Αφορά τους συνέδρους που θα παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως. Όσοι παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία ισχύουν όσα αναφέρονται στην παράγραφο  Παρακολούθηση συνεδρίου.
 • Παρακολούθηση – συμμετοχή στα διαδικτυακά σεμινάρια.
 • Συμμετοχή στα διαλείμματα καφέ και ελαφρού γεύματος όλες τις συνεδριακές ημέρες. Το ελαφρύ γεύμα θα προσφέρεται σε lunch boxes.
 • Αποστολή μέσω Ε-mail του μοριοδοτημένου πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Βασικό Πακέτο

(Αφορά Νοσηλευτές και Φοιτητές)

 • Παραλαβή ψηφιακής κονκάρδας με τα στοιχεία του συνέδρου.
 • Πρόσβαση στο ψηφιακό συνεδριακό υλικό της e-συνεδριακής τσάντας.
 • Παρακολούθηση των επιστημονικών εργασιών του συνεδρίου όλες τις συνεδριακές ημέρες. Αφορά τους συνέδρους που θα παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως. Όσοι παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία ισχύουν όσα αναφέρονται στην παράγραγο Παρακολούθηση συνεδρίου.
 • Συμμετοχή στα διαλείμματα καφέ και ελαφρού γεύματος όλες τις συνεδριακές ημέρες. Το ελαφρύ γεύμα θα προσφέρεται σε lunch boxes.
 • Αποστολή μέσω Ε-mail της βεβαίωσης παρακολούθησης.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μόνο ηλεκτρονικά. Απαγορεύονται οι εγγραφές στη γραμματεία εντός του συνεδριακού.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με κατάθεση ή έμβασμα στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Bank Account Number: 6856 1419 88712

IBAN: GR11 0171 856000 6856 1419 88712

Swift Code/BIC: PIRBGRAA

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Bank Account Number: 0026 0474 06 0200261009

IBAN: GR 29 026 0474 0000 06 0200261009

Swift Code/BIC: ERBKGRAA

 

Δικαιούχος λογαριασμού: Alpha Public Relations & Integrated Marketing A.E.

Οι χρεώσεις και τα τυχόν έξοδα της τράπεζας επιβαρύνουν τον καταθέτη. Παρακαλούμε κατά τη κατάθεση μην παραλείψετε να αναφέρετε:

 1. Το ονοματεπώνυμο σας ή την επωνυμία της εταιρείας
 2. Την αιτιολογία πληρωμής (HSVS REGISTER 2020)

 

Πολιτική ακυρώσεων – Αντικαταστάσεις συνέδρων

Σε περίπτωση γραπτής ακύρωσης προεγγραφής, που θα απευθύνεται στη Εταιρεία Οργάνωσης, έως τις 20 Ιουλίου 2020, θα παρακρατείται το 50% του ήδη καταβληθέντος ποσού.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα ήδη καταβληθέντα ποσά δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός δύο μηνών από το πέρας του Συνεδρίου.

Ομαδικές Εγγραφές

Ομαδικές Εγγραφές είναι διαθέσιμες για τις φαρμακευτικές εταιρείες που επιθυμούν να γράψουν πάνω από 10 Επαγγελματίες Υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Επιβεβαίωση Εγγραφής

Οι συμμετέχοντες εφόσον ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής και πληρωμής παρακαλούνται όπως αποστείλουν το αποδεικτικό κατάθεσης και τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν οριστική επιβεβαίωση της εγγραφής, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από την εταιρεία διοργάνωσης του Συνεδρίου.

Η επιβεβαίωση πραγματοποιείται μόνο έπειτα από την καταβολή του ποσού της εγγραφής, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης και την αποστολή του σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης προς στην εταιρεία οργάνωσης όπως αναφέρονται παραπάνω.

Εάν στο ανωτέρω διάστημα δεν έχει παραληφθεί επιβεβαιωτικό email, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με την γραμματεία. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώνουν έγκυρη και σωστή διεύθυνση email. Η εταιρεία διοργάνωσης δεν φέρει καμία ευθύνη εάν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του αποστολέα παρουσιάζει τεχνικό πρόβλημα ή εάν η επιβεβαίωση παραληφθεί στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσθέσουν το στην ασφαλή λίστα εισερχομένων.

Για όσους συνέδρους επιθυμούν να καταθέσουν περίληψη για να συμπεριληφθεί και να παρουσιαστεί στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η καταβολή του κόστους εγγραφής από το πρώτο συγγραφέα.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας  θα γίνει υβριδικό και θα πραγματοποιηθεί 10, 11  και 12 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα  “Αίγλη” Ζαππείου (Κήπος Ζαππείου, Τ.Κ. 10557, Αθήνα).

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Όλες οι εργασίες του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες για διαδικτυακή παρακολούθηση. Θα πραγματοποιηθεί ζωντανή αναμετάδοση όλων των συνεδριών.

Φυσική παρακολούθηση

 • Ο αριθμός των θέσεων εντός της συνεδριακής αίθουσας είναι περιορισμένος, δεν επιτρέπονται όρθιοι.
 • Οι σύνεδροι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε ηλεκτρονική προεγγραφή και γραπτή ενημέρωση για την συνεδρία / τις συνεδρίες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.
 • Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε συνέδρους που δεν έχουν κάνει προεγγραφή, εκτός αν υπάρχουν διαθέσιμες κενές θέσεις.

 

Online

 • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνέδρων, προκράτηση θέσης κ.ο.κ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πλατφόρμα θα αναρτηθούν σε λίγο καιρό στο site.
 • To e-badge είναι η ψηφιακή εκδοχή της παραδοσιακής κονκάρδας συνέδρου, την οποία θα λάβουν όλοι οι σύνεδροι ανεξαρτήτου τρόπου παρακολούθησης, αμέσως μετά την εγγραφή τους μέσω της πλατφόρμας.
 • Όσοι σύνεδροι παρακολουθήσουν δια ζώσης το συνέδριο, υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το e-badge.
 • Η χρήση και επίδειξη είναι απολύτως απαραίτητη για την είσοδο στο συνεδριακό χώρο αλλά και στην αίθουσα.
 • Η διάθεση έντυπου συνεδριακού υλικού από τη γραμματεία δεν επιτρέπεται.
 • Το συνεδριακό υλικό θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και προσβάσιμο από όλους τους συνέδρους ανεξαρτήτου τρόπου παρακολούθησης.
 • Η πρόσβαση στην ψηφιακή συνεδριακή τσάντα θα γίνεται μόνο έπειτα από την ηλεκτρονική εγγραφή.
 • Όλες οι εργασίες (περιλήψεις) που έχουν υποβληθεί και εγκριθεί, και θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο ως προφορικές ανακοινώσεις ή και ηλεκτρονικά αναρτημένες εργασίες (e-posters), θα δημοσιευθούν όπως υποβλήθηκαν.
 • Η οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου και η Εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίου δε φέρουν ευθύνη για τη μορφή των εργασιών, καθώς και για τυχόντα λάθη και παραλείψεις.
 • Την τελευταία συνεδριακή ημέρα θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης για τις τρεις (3) καλύτερες προφορικές ανακοινώσεις.
 • Oι ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) θα προβάλλονται σε ειδική οθόνη καθ΄ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.
 • Τα e-posters θα βρίσκονται εντός του εκθεσιακού χώρου.
 • Θα είναι διαθέσιμα και μέσα από την υβριδική πλατφόρμα του συνεδρίου για πρόσβαση από όλους τους συμμετέχοντες.
 • Την τελευταία συνεδριακή ημέρα θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης για τις τρεις (3) καλύτερες ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει 23 Εθνικά µόρια Συνεχιζόµενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

 • Μοριοδοτημένο πιστοποιητικό παρακολούθησης λαμβάνουν μόνο οι ιατροί.
 • Βασική προϋπόθεση είναι η παρακολούθηση του 60% του συνολικού χρόνου των εργασιών του Συνεδρίου.
 • Άλλοι επαγγελματίες υγείας και φοιτητές λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Οι βεβαιώσεις ή/και το πιστοποιητικό του συνεδρίου θα αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώνει κατά την ηλεκτρονική του εγγραφή ο/η σύνεδρος.
 • Όσοι σύνεδροι επιθυμούν να λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης ή/και βεβαιώσεις παρακολούθησης στα αγγλικά, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μέσω e-mail με τη Γραμματεία, 10 ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου.
 • Η χορήγηση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων από τη γραμματεία δεν επιτρέπεται.

Η συνεδριακή αίθουσα είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για την προβολή και την ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριών.

Εντός της συνεδριακής αίθουσας θα υπάρχει τεχνική γραμματεία παραλαβής παρουσιάσεων. Θα τηρούνται όλα τα μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού και των ομιλητών κατά την παράδοση των διαφανειών.

Παρόλο αυτά, η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ενθαρρύνει την αποστολή των ομιλιών στη γραμματεία με ηλεκτρονικό τρόπο.

Σύμφωνα με την τελευταία εγκύκλιο του ΕΟΦ, όλοι οι ομιλητές, που συμμετέχουν σε επιστημονικές εκδηλώσεις, θα πρέπει να αναφέρουν, στη δεύτερη διαφάνεια της παρουσίασής τους (μετά ακριβώς από την διαφάνεια τίτλου της παρουσίασης), οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων αναφορικά με τους χορηγούς του Συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί εµπορική έκθεση φαρµακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων και άλλων εταιρειών ιατρικού εξοπλισμού.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι σύμφωνα με το τελικό πρόγραμμα ανά συνεδριακή ημέρα.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, η Γραµµατεία θα λειτουργεί στο φουαγιέ της αίθουσας ΟΛΥΜΠΙΑ σύμφωνα με το επιστημονικό πρόγραμμα.

Οργάνωση Γραµµατεία Επικοινωνία

 Alpha Public Relations & Integrated Marketing A.E.

A Health Communications Agency
Πυθέου 55, 117 43 Αθήνα
Τηλ.: 210 3645 629, Fax: 210 3644 441
www.apr.com.gr |

Copyright 2019. All rights reserved